Band til bryllup

Nærmer den store bryllupsdag sig? Så husk at booke et bryllupsband som kan være med til at sætte prikken over i’et, med perfekt musik til den perfekte dag. Hos livemusik.dk har vi gjort det til vores speciale at skabe kontakt imellem dig som skal bruge band til bryllup, og det profesionelle bryllupsband, der weekend efter weekend er med til at skabe uforglemmelige fester rundt om i landet.

Et gammelt ordsprog siger…

“Levende musik giver levende mennesker”. Med andre ord, er et band til brylluppet med til at skabe en (endnu) bedre fest, som dine gæster og deres ømme dansefødder sent vil glemme. Der findes bryllupsbands for enhver smag, og for de fleste pengepunge. Om du holder et intimt bryllup i et havetelt, eller et ekstravagant tilløbsstykke på en herregård, om du er til Stevie Wonder og Beatles, eller Maroon5 og Kings of leon, så kan vi helt sikkert sætte dig i kontakt med et bryllupsband, der kan spille lige præcis de musiknumre du gerne vil høre. Når du booker et band til dit bryllup, slipper du i øvrigt også for at din onkel og andre selvudnævnte DJ’s, konstant skal bestemme hvilke numre de liiiige skal høre, og endnu mere irriterende, hvilke numre man da ikke behøver at høre mere! 🙂

Sådan rammer du rigtig første gang

Din fest kan ikke gøres om! Derfor skal du sørge for at beskrive dine ønsker så godt som muligt. Giv eksempler på musiknumre og- eller kunstnere du gerne vil høre. Hvor skal festen holdes, og i hvilket tidsrum skal der være musik? Skal du både bruge musik under maden og til dans bagefter?. Har du et (stramt) budget, så sørg også få at nævn det, så du undgår at blive kontaktet af et bryllupsband der alligevel ligger uden for dit budget. Husk at værre realistisk; du får naturligvis ikke et 5 mands bryllupsband til at spille for en kasse øl, og hvis du gør, så ville du nok ønske at det ikke var tilfældet. Også i denne branche hænger pris og kvalitet sammen. Musikken er den halve fest, så selvfølgelig vil du ikke lade den nøje udvalgte vin og de udsøgte retter på menuen, blive ledsaget af et billigt skrammel band, der måske burde have brugt aftenen i øvelokalet i stedet for, at bruge den på at ødelægge din fest.

Lad os hjælpe dig med at finde et bryllupsband

Når du udfylder formularen her på siden, vil du modtage op til 3 tilbud på musik til dit bryllup, ganske gratis og ganske uforpligtende. Vi hjælper dig med at navigere i den jungle det kan være, at vælge et bryllupsband. Du får kun henvendelser fra bands der matcher dine kriterier, og som er ledige på den aktuelle dato, og du kan nemt sammenligne og vælge netop det bryllupsband du allerhelst vil have skal spille til dit bryllup. Jo før du er ude, jo større chance er der for, at få lige præcis dét bryllupsband du gerne vil have. Det siger sig selv, at de bedste bliver booket først, og mange af de populæreste bryllupsbands er booket flere år frem i tiden, på de “største” datoer. Så udfyld formularen med det samme, og vi sætter fluks igang!