Levende musik til fest

Står du og mangler levende musik til din næste fest? Så er du havnet det helt rigtige sted! I formularen herunder kan du uforpligtende og helt og aldeles gratis udfylde detaljerne omkring din fest, og du vil herefter modtage op til 3 tilbud fra professionelle musikere der kan levere levende musik til festen.

Levende musik giver levende mennesker

En påstand som bliver bekræftet weekend efter weekend. Levende musik til festen gør bare en forskel, og giver ganske enkelt en bedre aften for dig og dine gæster! Sæt gang i dansegulvet med levende musik, og få en samlet og helstøbt fest, med et fyldt dansegulv og en stemning du sent vil glemme. Undgå de “mange kokke” der alle liiige har et musiknummer de gerne vil høre på anlægget, og lad i stedet velkendte hits strømme fra scenen i en lind strøm fra et levende og velspillende band, og nyd synet af fødder der holder en fest på dansegulvet.

Din fest er for kort til dårlig musik

Din fest kan ikke laves om, og netop dét er hele filosofien bag livemusik.dk Alle fortjener god levende musik til festen! Vi har gjort det nemt og enkelt, også for dig der måske ikke har prøvet at booke levende musik før. Beskriv dine ønsker og tanker i formularen herover, og glæd dig til at modtage op til 3 tilbud direkte på din e-mail. Du får dermed et nemt og overskueligt beslutningsgrundlag, hvor du kan sammenligne de forskellige musikere, herunder deres priser. Når du udfylder formularen så giv også gerne eksempler på musiknumre du godt kan lide, hvor længe du forestiller dig at musikken skal spille, hvor mange gæster du forventer ved din fest og andre lignende nyttige informationer, som vil hjælpe relevante musikere med at give dig så målrettede tilbud som muligt. Har du et budget kan du med fordel oplyse dette også, så du undgår at modtage tilbud fra musikere, der måske alligevel ligger uden for dit budget.

Når du har truffet dit valg

Når du har besluttet dig for hvem der skal forsyne din fest med levende musik, anbefaler vi at du laver en skriftlig aftale med den/de optrædende. Brug fx den gratis kontrakt skabelon udviklet af Dansk Musiker Forbund som du finder her: http://www.dmf.dk/fileadmin/user_upload/dokumenter/standardkontrakt_firma_elektronisk.pdf
Sørg for at alle aftaler vedr. pris, varighed, start- og sluttidspunkt m.v. fremgår af kontrakten. Så kan du roligt kridte dine egne dansesko og nyde festen, vel vidende at der er styr på alt praktisk omkring din aftale med de optrædende.

En hjælpende hånd til at træffe det rette valg

Vores fornemste opgave er at hjælpe dig med at komme i kontakt med musikere, der kan levere lige præcis den levende musik til din fest som du gerne vil have. Når du opretter en forespørgsel via formularen herover, modtager du tilbud fra professionelle og erfarne musikere, der alle vil spille det bedste de har lært og gøre deres til at netop din fest bliver vellykket og fyldt med gode musikalske minder. Vi ønsker dig en god fest med levende musik i topklasse!