Musik til festen Sjælland

Uanset hvilken anledning du skal fejre, må du have musik til festen! Men hvordan finder du lige ud af hvem der kan levere festunderholdning på Sjælland? Det er netop hvad livemusik.dk kan hjælpe dig med! Når du skal have musik til festen på Sjælland udfylder du blot nedenstående formular, og du kan glæde dig til at modtage op til 3 tilbud på festunderholdning. Det er nemt enkelt og ganske gratis.

Festunderholdning i en klasse for sig

Med mange af Sjællands absolut bedste og mest populære musikere i baghånden, kan du forvente at modtage tilbud på musik til festen fra musikere i en klasse for sig, der alle vil sætte en ære i at få netop din fest til at gå op i en højere enhed. Lad livemusik.dk hjælpe dig med at navigere i den jungle det kan være at udvælge musik til festen. Når du laver en forespørgsel hos os ved du at de tilbud du modtager kommer fra erfarne og talentfulde musikere, der kan deres kram og véd hvordan man leverer festunderholdning på et professionelt niveau.

Hvad du ønsker skal du få

Beskriv din fest og dine ønsker for musikken så godt som muligt i formularen. Giv gerne et par eksempler på hvilken musik der roterer på din private playliste, hvor dine gæster er rent aldersmæssigt og hvor mange du forventer at der kommer til festen. Husk naturligvis også at nævne hvor og hvornår du afholder din fest. Har du allerede sendt invitationerne ud til din fest, har du har sikkert også en idé om hvad tid musikken skal være spilleklar, og hvor lang tid du forestiller dig at den skal spille. Måske har du også et budget for hvor meget du vil ofre på musik til festen. Jo bedre du kan beskrive dine ønsker og behov for den festunderholdning du søger, jo mere skarpe tilbud vil du med andre ord modtage.

Sjælland har et suverænt udbud af festunderholdning

København menes af mange at være musikbranchens hovedstad, og ikke mindst derfor har Sjælland et helt sublimt udbud af festunderholdning, som er til din fordel når du skal vælge musik til festen. Udfyld formularen og skænk kaffen, så vil du sikkert snart modtage det første tilbud i din inbox…

En mundtlig aftale er lige så bindende som en skriflig…
Men sørg nu alligevel for at indgå en skriftlig aftale med de musikere du vælger til at stå for festunderholdningen. Vi anbefaler at du benytter Dansk Musiker Forbund’s gratis kontrakt skabelon som kan hentes lige her:
http://www.dmf.dk/fileadmin/user_upload/dokumenter/standardkontrakt_firma_elektronisk.pdf

Sørg for at alle aftaler om adresse, honorar, spilletidspunkt, varighed m.v. fremgår af kontrakten, så du kan nyde din fest uden bekymringer…Har du afklarende spørgsmål omkring fx praktiske forhold såsom pladsbehov, strømforhold, repertoire eller andet, så spørg ind til disse inden du skriver under på kontrakten. Det er vigtigt at du føler dig tryg og at du véd at der er styr på alle forhold omkring musik til festen – din fest kan jo ikke gøres om!

Rigtig god fest!