Musik til firmafesten

Enhver fest kræver god musik. Men hvor skal den gode musik komme fra, hvem skal planlægge det, og hvem holder styr på musikken under festen?

Det er ikke altid nemt at skulle planlægge musikken under firmafesten – især ikke hvis der kommer indslag i løbet af festen, så I er nødsaget til at slukke og tænde for musikken hele tiden. Derfor kan vi varmt anbefale jer at få en musiker ud til firmafesten i stedet. Med en musiker slipper I nemlig for alt det praktiske, og bestemmer på samme tid selv hvilken musik der skal spises, danses og synges til. Lyder det som en god idé at få en professionel musiker ud til festen? Så kan du udfylde vores formular, og få et godt tilbud!

Skab den rette stemning

Du har mulighed at gøre firmafesten helt speciel, ved at sørge for underholdning til medarbejderne. Underholdning, herunder musikken, bør altid spille en stor rolle til firmafesten, da det netop er underholdningen, som er med til at sætte den gode stemning. Uanset hvilken type firmefest du ønsker at holder, er det vigtigt at få musikken på plads. Holder I en klassisk reception med champagne og andre kolde drikke, ville et mindre band eller en duo kunne sætte en fantastisk stemning med rolig og behagelig baggrundsmusik. Skal I holde en stor middag, kan du med fordel hyre en dygtig musiker til at tage sig af dinnermusikken. Holder I stor fest, og skal kollegaerne op på dansegulvet, er et partyband eller en dj helt optimal til at sætte en festlig stemning.

Groft sagt, er der ingen fest uden musik. Under middagen er det vigtigt, at der bliver skabt en hyggelig stemning, så kollegaerne kan slappe af, og falde ind i en festlig stemning. Derudover er det sjældent, at man oplever en firmafest, hvor der ikke bliver spillet musik og danset. Hvis du ønsker at få kollegaerne op på dansegulvet, er det nødvendigt, at der bliver spillet noget god musik, som kan skabe en fed stemning.

Musikere som længe har været i branchen har uden tvivl forstand på, hvad der hitter hos folket. Om der skal danses, festes og hygges til popmusik, 60’er musik eller andet, så er det en fordel at have en musiker, som kan dække behovet.

Hvis du ikke vil bekymre dig under festen

Det er rigtig ærgerligt, hvis en kollega skal rende frem og tilbage til spillelisten under middagen, hver gang der skal holdes tale eller når der kommer underholdning. Det kan derfor være en god idé med en musiker, som kan klare det for jer, så I alle kan være 100 % en del af festen. Derudover kan det være svært at sammensætte en spilleliste, som tilfredsstiller alles smag – især hvis der er mange i firmaet. Spild ikke tid på musikken selv. Vi er sikre på, at I har meget andet at holde styr på under festen.

Hvad du ønsker skal du få
Det er meget forskelligt hvad der kan få folk op og danse. Langt de fleste har dog noget yndlingsmusik, som kan trække dem op af stolen hver gang de er til fest. For de professionelle musikere handler det om at få skabt den rette stemning, så hele firmaet kan se tilbage på en festlig og hyggelig aften.

Vil I have varieret musik, kan I med fordel hyre en DJ til at spille 70’er, 80’er, 90’er og/eller nyt musik for Jer. I kan ligeledes vælge et partyband, hvis I ønsker levende musik samt musikere der selv danser med og lever sig ind i musikken. Ved at søge gennem en musikportal som livemusik.dk, kan I nemt og hurtigt finde lige præcis den musik, som I ønsker til jeres firmamusik.

Lad os stå for det praktiske arbejde

Vi gør det nemt for dig at få det rette festmusik ud til firmafesten. Vi giver dig hurtigt tre uforpligtende tilbud på festmusik der passer til jeres behov. Det eneste du skal foretage dig, er at udfylde vores formular, og angive hvilken type musik I ønsker. Vi har et bredt netværk af dygtige musikere, og kan derfor hurtigt finde frem til tre dygtigere musikere/bands/DJ’s. Du bestemmer herefter hvilken af de tre musikere du ønsker at tage kontakt til. Det er nemt, simpelt og helt gratis!

Lyder det som en god idé? Hør meget mere, og indhent gode tilbud fra ovenstående formular!