Musik til julefrokost

Har du husket musik til julefrokosten? Hvis ikke er det på høje tid at få styr på dette års underholdning, så ingen møder forgæves op med kridtede dansesko. Musikken er den halve fest, og når først en snaps eller to har ledsaget silden og resten af den obligatoriske julefrokost menu, begynder de første danselystne blikke ofte at spejde efter en dansepartner, som de kan udfolde deres skjulte talenter på dansegulvet med. Din julefrokost skal vel ikke være nogen undtagelse? Du kan nemt, hurtigt og uforpligtende få op til tre tilbud på live musik til dette års julefrokost, udfyld blot formularen herunder:

Live musik giver en bedre fest

For nogle er en jukeboks nok, men for de flestes vedkommende er der enighed om, at live musik giver den bedste fest! Når du indhenter tilbud på live musik til din julefrokost ved at udfylde formularen herover, er du i trygge hænder og kan spændt vente på at blive kontaktet af nogle af landets bedste og mest benyttede musikere, der med fingeren på pulsen og bagagen fyldt med glade kunder og stor erfaring, vil gøre deres yderste for at fødderne på dansegulvet ved netop din julefrokost, får den musik som de hungrer efter. Din julefrokost kan ikke gøres om, så udnyt derfor den mulighed livemusik.dk giver dig for at blive sat i kontakt med profesionelle musikere. Endda absolut gratis og uforpligtende. Udfyld formularen og læn dig tilbage og vent på at tilbud på underholdning lander i din indbakke…

Underholdning til julefrokosten giver en underholdende julefrokost

Til en julefrokost forventer gæsterne højt humør, festlig stemning, god mad og ikke mindst god musik. Mange arrangører vælger også at snige et festligt tema ind for julefrokosten, som et ekstra element af underholdning for gæsterne. Det kunne fx være et udklædningstema, en 80’er fest eller noget helt tredje. Vi anbefaler altid at du fortæller så meget om den julefrokost du skal holde, sådan at du modtager så målrettede og relevante tilbud på underholdning som muligt. Fortæl hvis der er et tema for festen, om alderssammensætningen i blandt gæsterne, hvor mange gæster der vil være ved julefrokosten, hvor lang tid du ønsker at underholdningen skal vare og i hvilket tidsrum, samt ikke mindst hvor og hvornår julefrokosten skal afholdes. Har du et budget kan du også med fordel vælge at oplyse dette, så ikke du modtager tilbud fra musikere der alligevel ligger uden for årets julefrokost budget. Jo mere information som du kan give, jo mere målrettede tilbud vil du modtage. Giv også gerne eksempler på musiknumre som stilmæssigt vil passe godt til din fest og dine gæsters musiksmag. De musikere dit valg falder har også stor nytte af at have så mange informationer som muligt, så de bedre kan forberede sig på at underholde til netop din julefrokost. Det betyder en bedre oplevelse for dig og dine gæster, og dermed en bedre fest i det hele taget.

Lav altid en skriftlig aftale med de optrædende

I de fleste virksomheder, skoler m.v. er de årlige julefrokost noget alle ser frem til. Det er en god anledning til at møde kollegaer under mere løse rammer, og for et øjeblik glemme dagligdagens arbejdsopgaver. Men før der kan festes er der en del praktisk arbejde for de ansvarlige med at få det hele til at gå op i en højere enhed. Ofte har de ansvarlige ikke nødvendigvis den store erfaring med fx at skulle booke underholdning, og står måske med spørgsmål som; Hvordan finder man relevante musikere der matcher vores musiksmag? Hvad koster live musik egentlig? Hvad skal jeg ellers sørge for at praktiske forberedelser før at musikken kan spille? Netop for at gøre det nemt for landets julefrokost arrangører, at løfte det tunge ansvar der hviler på deres skuldre for at sikre at årets fest bliver en succes, har vi udviklet livemusik.dk. Ved at få op til 3 uforpligtende tilbud via formularen ovenfor bliver det nemt og overskueligt at sammenligne relevante musikere, og let at vælge dem der opfylder netop dit behov og passer bedst til dit budget. Når du har truffet dit valg anbefaler vi altid at du indgår en skriftlig aftale med musikerne. Sørg for at adresse på stedet hvor julefrokosten finder sted fremgår, den aftalte pris, spilletid og tidsrum samt evt. øvrige indgåede aftaler. Vi anbefaler at du fx bruger den gratis kontrakt skabelon udviklet af Dansk Musiker Forbund som du finder her: http://www.dmf.dk/fileadmin/user_upload/dokumenter/standardkontrakt_firma_elektronisk.pdf

Når musikken rinder ud men festen langt fra er slut

Allerede inden du udfylder formularen må du gøre dig det klart om du vil have musik under hele julefrokosten, altså både dinnermusik imens julemaden fortæres, samt dansemusik bagefter. En typisk julefrokost varer 7 timer, hvoraf de første 4-5 timer bruges på spisningen. Skal du kun bruge musik til dans aftales varigheden derfor typisk til enten 2 x 60 minutter, eller 3 x 45 min. Nogle musikere gør sig i både dinnermusik og dansemusik, andre kun det ene eller andet. Beskriv derfor dine ønsker i formularen, så det er tydelig hvad du søger. Uanset hvad du indgår aftale omkring, er det en god idé at aftale hvad et ekstra sæt musik skal koste, hvis det på aftenen viser sig at der er mere krudt tilbage i dansefødderne når musikken ellers var planlagt til at stoppe. En fordel ved fx at aftale dansemusik i 2 x 60 minutter og så indgå aftale om hvad et ekstra sæt skal koste er, at du undgår at betale for musik der i virkeligheden ikke er behov for. Efter en masse god mad, underholdende indslag og dernæst et par timer på dansegulvet, er der måske ikke behov for mere underholdning. Det er med andre ord en god løsning for både arrangøren og de optrædende, da ingen er tjent med at der er bestilt og betalt for musik hvis der ikke er behov for det, omvendt er det rigtig dejligt for begge parter at der på forhånd er en fast aftale om pris, hvis det skulle vise sig at der på aftenen er behov for mere musik.