Musik til konfirmation

Når konfirmationens kirkelige ritualer er overstået, og det er tid til konfirmationsfesten som naturligvis skal fejres med manér, så skal der selvfølgelig også være konfirmationsmusik. Hos livemusik.dk har vi specialiseret os i, at formidle kontakt imellem musikere og bands der er erfarne med at spille musik til konfirmation, og dig der skal afholde fest og derfor søger konfirmationsmusik. Når du udfylder formularen her på siden, modtager du gratis og helt uforpligtende op til 3 tilbud på musik til konfirmationsmusik.

DJ, Spotify, solo-musiker eller band?

Når man skal vælge musik til konfirmation er mulighederne mange, alt efter smag og budget. Du kan vælge de typisk lidt “billigere” løsninger hvor du blot afspiller musik fra Spotify over et musikanlæg, eller hvor du booker en DJ. Men vil du virkelig have konfirmationsmusik der rammer både unge og gamle, og som får festen til at ske helt af sig selv, så er en solo-musiker eller et band, med erfaring i at spille musik til konfirmation, det sikre og uundgåelige valg. Ud over at levende musik bare er noget andet og mere end hvad et musikanlæg kan præstere, så er det også typisk en savnet del under evt. sangindslag fra gæsternes side, som desværre ofte kan falde helt til jorden og i værste fald nærme sig det pinlige, uden musikalsk ledsagelse. Hvem synger lige for når ikke der er en musiker?

Heldig kartoffel eller rettidig omhu?

Det er ikke kun festlokalet der skal bookes i god tid. Jo før du er ude, jo flere muligheder er der også at vælge imellem når det kommer til konfirmationsmusik. De bedste og mest populære bliver booket først, og har ofte aftaler langt ud i fremtiden. Så vil du være sikker på at få kontakt med de besdte, så udfyld formularen her på siden med det samme, og du vil snart modtage op til 3 tilbud på musik til konfirmation direkte i din inbox. Fik vi i øvrigt nævnt at det endda gratis og helt og aldeles uforpligtende? 🙂

Forberedelse giver pote og bedre konfirmationsmusik

Jo flere og bedre oplysninger du kan give, jo bedre kan vi matche dig med relevante musikere og bands. Har du eksempelvis selv en idé om antallet af musikere eller deres besætning, ønsker til specifikke musiknumre du gerne vil have at der bliver spillet, eller noget helt tredje, så husk at beskriv det når du udfylder formularen. Musik til konfirmation kan være mange ting, og har du en klar idé på forhånd, kan du ligeså godt få det beskrevet, så du kun hører fra de der matcher dine ønsker. Har du et budget er det en rigtig god idé også at anføre det, da du på den måde undgår, at modtage tilbud fra musikere og bands der ligger uden for dit budget. Så spilder du hverken din eller deres tid…

Det giver en dejlig ro når der er styr på tingene, så indhent tilbud nu, og du vil snart have styr på konfirmationsmusik til din kommende fest! Vi håber at du og dine gæster får en fantastisk fest!