Om os

Når du skal holde fest – uanset om det er konfirmation, bryllup, fødselsdag eller firmafest – er det nødvendigt med god underholdning til dig og dine gæster. Det er dog ikke altid nemt at finde den rette musiker, og det er bestemt ikke nemt at vide hvor man skal søge. Her på livemusik.dk, kan du finde al den hjælp du har brug for, når du skal finde en livemusiker til din fest. Du skal flot fortælle os om dine tanker og krav, så klarer vi resten af arbejdet for dig!

Konceptet

Livemusik.dk er en portal, hvor vi har samlet en bunke af dygtigere musikere, som kan stå for underholdningen til din fest. Livemusik.dk er en portal, hvor du har mulighed for at få tre tilbud på dygtige musikere til din fest. Alt du skal gøre, er at udfylde vores formular, så vi kan finde de helt rigtige musikere til dig.

Uanset hvilken fest du skal holde, kan vi give dig tre gode tilbud. Det er op til dig, om du skal bruge en musiker under maden, til efterfesten eller under hele arrangementet, og det er ligeledes op til dig, om du vil have et band eller blot en enkelt musiker ud. Det er din fest, og du bestemmer selvfølgelig derfor, hvordan musikken skal være.

I vores formular skal du blot angive, hvilken krav du har til musikeren, herunder hvilken type musik du ønsker til din fest. Kort efter vil du blive kontaktet af tre musikere, som kan give dig et godt tilbud. Du skal derfor ikke foretage dig andet end at udfylde formularen, da vi, her på livemusik.dk, sørger for at finde tre dygtige musikere til dig, som vi mener, vil kunne opfylde din behov.

Hvorfor skal du bruge livemusik.dk?

Brug livemusik.dk, hvis du ønsker at overlade arbejdet med at finde gode musiker til professionelle. Vi har længe siddet i musikbranchen, og vi ved derfor hvad der skal til for at skabe en god fest. Vi har stor erfaring med musikken, og forstår derfor at imødekomme kunders behov.

Du er derfor i trygge hænder, når du overlader arbejdet om at finde den rette musiker til os. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til sitet eller andet!