Solomusiker

Er du på jagt efter den helt rette solomusiker til din fest? Uanset om du søger en solomusiker til hele festen, eller til et mindre indslag under festen, kan vi hjælpe dig med at komme i kontakt med dygtige solomusikere.

Vil du i kontakt med en solomusiker?

Livemusik.dk er en musikportal til dig, der søger en musiker til dit arrangement. Uanset hvilken type fest du skal holde, kan vi uden tvivl hjælpe dig med at komme i kontakt med de rigtige musikere. Konceptet går ud på, at du fortæller os om dine ønsker, tanker, smag og budget ved at udfylde vores kontaktformular. Vi vil efter hurtigt komme med tre gode tilbud på en musiker, der kan dække dine behov. Vi har et bredt netværk af dygtige musikere, med mange års erfaring inde for musikbranchen, og du skal derfor ikke begrænse dig i dine ønsker.

Vores tilbud er uforpligtende og ganske gratis. Vi ønsker at gøre søgningen efter en dygtig solomusiker nemmere for dig, så du hurtigt kan komme i kontakt med den rigtige musiker til din fest. Skulle det mod al forventning være tilfældet, at du ikke finder vores tilbud passende, så underlader du blot at reagere på vores tilbud. Det er en uforpligtende portal, og du har derfor intet at tabe ved at søge efter en dygtig solomusiker gennem os!

Intet playback, kun levende musik

Når du finder en solomusiker gennem vores netværk, kan du være sikker på at få skabt en levende fest. De spiller selvfølgelig ikke playback, og står selv for sang og musik på instrumenter. Hvis solomusikeren ikke kunne gøre din fest levende, kunne du ligeså godt bestille en jukebox. Vores solomusikere har været i musikbranchen i mange år, og de ved derfor hvad der skal til for at skabe en god stemning og en skøn fest. Vi tør derfor godt garantere, at du med en solomusiker fra livemusik.dk, vil få en levende fest med en dygtig og professionel musiker.

Til privatfest, reception eller firmafest

Hvorfor har du brug en solomusiker? Skal du holde fødselsdagsfest, og gider du ikke høre de traditionelle hits fra en spilleliste? Skal I holde firmafest, og mangler der én, som kan bløde stemningen en smule op? Uanset hvilken grund du skulle have for at søge en solomusiker, så kan vi helt sikkert hjælpe! Fortæl os lidt om dine ønsker, og hvad du forventer at solomusikeren. Skal der være sang, eller skal han eller hun blot spille på et instrument?

Vores solomusikere har mange års erfaring med musik til receptioner, private fødselsdage, bryllupper, firmafester og meget andet. Du skal derfor ikke være bange at tage kontakt til os og angive hvad du søger til din fest.

Hel fest eller festligt indslag

Du kan både booke en solomusiker til hele festen, eller som et indslag under festen. En solomusiker kan spille musik under middagen, og dermed sætte den rette stemning. Dette er med til at skabe en hyggelig og rolig stemning, og det er med til at gøre din fest personlig og særlig! Derudover kan solomusikeren blive efter middagen og spille festlig musik for dig og dine gæster. Det kan både være for at skabe en hyggelig stemning eller for at få folk op på dansegulvet.

Mangler du blot et lille festligt indslag under festen, kan du ligeledes kontakte en solomusiker. Angiv blot hvad du forventer af underholdningen, og hvilken stemning du ønsker solomusikeren skal sætte under festen.